tidyYardım Merkezi

Hesabı sil

Tidy hesabını ve Tidy'deki bütün verilerini kalıcı olarak silebilirsin.

  • Mail sunucundaki maillerine dokunulmaz.
  • Silme geri alınamaz.
  1. Ayarlar → Veri ve gizlilik'i aç.
  2. “Hesabı sil” satırında Sil'e, ardından onaya dokun.

İşletme hesabında ekipte başka kişiler varsa, sahip önce sahipliği birine devretmelidir (Ayarlar → Ekip).